Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται στους Μαθητές , Γονείς και Εκπαιδευτικούς του Σχολείου  μας  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε στο σχολείο μας η Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Μαθητές και μαθήτριες της Β τάξης ντυμένοι με παραδοσιακές στολές και τα παιδιά της ΣΤ, παρουσίασαν διάφορα δρώμενα με θέμα την Επανάσταση του '21.
Στη γιορτή παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Τριανδρίας κα Πολυξένη Δρίτσα.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ανταποκρινόμενος άμμεσα στήν επιστολή - αίτημα των παιδιών της Γ2 τάξης του σχολείου μας,      ο Σύλλογος αγόρασε και τοποθέτησε στην τάξη τους βιβλιοθήκη με θέσεις για κάθε μαθητή.
Σχετικά με την εκπαιδευτική εκδρομή της ΣΤ τάξης του σχολείου μας στην Βουλή των Ελλήνων και στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα συνδράμει οικονομικά με το ποσόν των 280 €.
Επίσης απέστειλε επιστολές προς το Σύλλογο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Τριανδρίας καθώς και στη ΔΗ.Κ.Ε.Τ ζητώντας επιχορήγηση της εκδρομής.
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και τη συνεργασία του Δευθυντή του σχολείου μας, ξεκίνησε η οργάνωση της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του σχολείου.Αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν τα έπιπλα και θα αρχίσει η σταδιακή αρχειοθέτηση  των βιβλίων με αγορά και άλλων  από το Σύλλογο. Παρακαλούνται όσοι από τα μέλη μας, γονείς και κηδεμόνες έχουν βιβλία που δεν τα χρειάζονται και θέλουν να τα προσφέρουν στη βιβλιοθήκη , να επικοινωνήσουν με κάποιο απο τα μέλη του Δ.Σ.  

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους γονείς που δεν έχουν δώσει την ετήσια συνδρομή τους προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων,ότι μπορούν να το κάνουν είτε προς κάποιο απο τα μέλη του Δ.Σ.που βρίσκονται κάθε πρωί στο προαύλιο του Σχολείου,είτε στέλνοντας τα χρήματα στο Διευθυντή και θα πάρουν την απόδειξή τους την άλλη μέρα μέσω του παιδιού τους.
Η συνδρομή είναι 15€ για ένα και 20€ για δύο παιδιά.