Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

Χαιρετίζουμε την τοποθέτηση ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΑ στο σχολείο μας. Προς ενημέρωση των μελών μας, οι σχολικοί φύλακες είναι δημοτικοί υπάλληλοι και το ωράριό τους είναι 7.30-15.00.    Ο ρόλος του σχολικού φύλακα είναι να επιτηρεί την καλή κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου , τον αύλειο χώρο, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λ.π. με στόχο την διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για την ομαλή λειτουργία του σχολείου.Περιπολεί στο χώρο αυτού και δεν απομακρύνεται από το σχολείο.Ελέγχει τα άτομα που εισέρχονται στον αύλειο χώρο και απομακρύνει εκείνα που δεν έχουν καμιά σχέση με το σχολείο. Δεν παρεμβαίνει σε ζητήματα ή συμβάντα που δημιουργούνται μεταξύ των ανθρώπων της σχολικής κοινότητας (καταλήψεις , διαπληκτισμοί μεταξύ μαθητών κ.λ.π. ) και περιορίζεται μόνο στην διαπίστωση και την αναφορά των συμβάντων στο Διευθυντή του σχολείου.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σε Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2010-12.

ΤΑΞΕΙΣ/ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Άρχησε η πληρωμή της ετήσιας (2010-2011) συνδρομής των μελών μας προς το Σύλλογο.Υπενθυμίζουμε ότι είναι 15€ για ένα παιδί και 20€ για δύο και μπορεί να πληρωθεί σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. που βρίσκονται κάθε πρωϊ στο σχολείο, ή στο Δάσκαλο / Δασκάλα της τάξης του παιδιού.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ

Δωράκια με σχολικά είδη πρόσφερε σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Γονέων στα ΄΄Πρωτάκια΄΄ του σχολείου μας για καλωσόρισμα και με ευχές για καλή σχολική χρονιά.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

Έγεινε σήμερα ο καθιερωμένος Αγιασμός στο σχολείο μας παρουσία  της Δημάρχου Τριανδρίας και πολλών γονέων.Ο Διευθυντής του σχολείου κ.Ζουμπουλάκης ανακοίνωσε το πρόγραμμα και την κατανομή των τμημάτων των τάξεων στις αίθουσες.Μοιράστηκαν και τα νέα βιβλία στους μαθητές.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 08:30 θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός στο Σχολείο μας, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αμέσως μετά θα δοθούν τα βιβλία στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Το καλοκαίρι πέρασε και  πάλι πίσω, μαζί, σε μιά νέα σχολική χρονιά που αρχίζει σε λίγες μέρες.
Από την ιστοσελίδα μας θα έχετε ενημέρωση για θέματα του σχολείου και ενέργειες του Συλλόγου μας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ λοιπόν και καλή δύναμη σε όλους!!!