Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014



Ξενάγηση στους θεματικούς κήπους της Νέας Παραλίας διοργανώνει την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας. 
Συγκεκριμένα η δράση με τίτλο «Πράσινος Περίπατος στη θάλασσα της πόλης», θα ξεκινήσει στις 11 πμ από το Λευκό Πύργο και περιλαμβάνει ξενάγηση και ενημέρωση από τους μελετητές και επιβλέποντες του έργου, σχετικά με τα δένδρα, τους θάμνους και τα λουλούδια που υπάρχουν στους θεματικούς κήπους της Νέας παραλίας. Στο τέλος του περιπάτου θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες εποχιακά και αρωματικά φυτά καθώς και λεύκωμα για τους ιστορικούς κήπους της πόλης. 
«Ακόμη μια δράση σε συνεργασία με έναν πολύ σημαντικό φορέα υλοποιείται αυτή την Κυριακή. Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία έχει αποδείξει με τέτοιες δράσεις ευαισθητοποίησης ότι μπορεί να συμβάλει ώστε όλοι οι πολίτες να αποκτήσουν μια διαφορετική αντίληψη για το αστικό πράσινο. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και οι αρμόδιες υπηρεσίες, στέκονται πάντα αρωγοί σε τέτοιου είδους προσπάθειες» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν -ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος- θα πρέπει να το δηλώσουν κατά τις ώρες 10 πμ έως 2μμ, από την Τετάρτη 19 μέχρι και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 στα τηλέφωνα: 2313318383 και 6934388927 (Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου